Gelegenheden

Wij verzorgen voor alle denkbare gelegenheden de catering. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van eerder verzorgde opdrachten.

 

Staat uw gelegenheid er niet tussen?

Op het werk

Verjaardag vieren Den Haag

Bedrijfsfeest Den Haag

Bruiloft Den Haag

Buurtfeest Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag

Babyshower Den Haag

Langs de weg

Vrijgezellenfeest Den Haag

Personeelsfeest Den Haag

Housewarming Den Haag

Festival Den Haag

Bedrijfsopening Den Haag

Receptie Den Haag

Straatfeest Den Haag

Burendag Den Haag

Partyservice Den Haag

Evenement Den Haag

Trouwfeest Den Haag

Uitvaart Den Haag

Familiedag Den Haag

Zomersluiting Den Haag

Traiteur Den Haag

In Den Haag weten we hoe we van elke gelegenheid een smaakvol avontuur kunnen maken.

Onze partyservice is gereed om u te assisteren bij het creëren van gedenkwaardige, smaakvolle ervaringen, welke gelegenheid zich ook voordoet.

Of het nu op kantoor, bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, een bruiloft of een buurtfeest in de straten van Den Haag is, onze partyservice is er om u te ondersteunen.

Op het werk, of het nu een essentiële vergadering, een bedrijfsjubileum of een alledaagse lunch is, kun je vertrouwen op onze partyservice om smakelijke broodjes, salades en uitgebreide buffetten rechtstreeks naar jouw kantoor te brengen. Werk hard, feest harder! Van bedrijfsfeesten tot personeelsfeesten, wij zorgen ervoor dat uw team wordt verwend met smakelijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Een huwelijk is een viering van liefde en het leven zelf, en wij zorgen ervoor dat uw bruiloftsgasten worden verwend met heerlijke gerechten en drankjes. Buurtfeesten smeden banden binnen de buurt, en wij maken van het buurtfeest een smaakvolle ervaring, of het nu plaatsvindt in het park met barbecues of in de straten van Den Haag met foodtrucks.

Voor bedrijfsuitjes bieden we een scala aan avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten, variërend van een speurtocht gevolgd door een diner of een kookworkshop gevolgd door een feestelijke borrel. Voor babyshowers trakteren we de aanstaande moeder en haar gasten op verrukkelijke taarten, hapjes en drankjes.

Langs de weg kunt u zich stoppen bij onze foodtrucks voor een snelle en smakelijke hap. Vrijgezellenfeesten kunnen op een chique en smaakvolle manier gevierd worden, of het nu draait om een chique diner, een avondje uit of een eigenzinnig themafeest.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Housewarmings worden extra bijzonder met onze catering

ongeacht of het om hapjes gaat voor de open huisbezichtiging of een uitgebreid diner voor de intieme feestavond.

Een feestelijke opening is een must voor bedrijfsopeningen, en onze partyservice kan een indrukwekkend evenement organiseren met smakelijke hapjes en drankjes. Recepties, zowel zakelijke als sociale recepties worden opgeluisterd met diverse hapjes en drankjes om uw gasten te verwennen.

Onze BBQ– en partyserviceopties toveren straatfeesten om tot ware culinaire spektakels, waar poffertjes en gourmetburgers de straten vullen. Burendagen worden opgeluisterd met heerlijke gerechten en een sfeer van gezelligheid.

Ongeacht de omvang van uw evenement, onze partyservice is er voor u. Van het samenstellen en bereiden van het menu tot het verlenen van service op de locatie, nemen we alle zorgen weg, zodat u kunt ontspannen en genieten.

Ongeacht het type evenement, of het nu een congres, beurs, modeshow of cultureel festival betreft, kunnen wij bogen op onze ervaring en expertise om alle gasten te verwennen.

Een trouwfeest is een van de meest belangrijke dagen in het leven, en we zijn er om te garanderen dat uw trouwdag een culinair meesterwerk wordt. Van elegante diners tot ongedwongen buffetten, we zorgen ervoor dat uw trouwdag onvergetelijk wordt.

Laten we de lijst completeren door te benadrukken dat we er zijn voor alle momenten in het leven, zelfs de meest ontroerende. Uitvaarten worden met zorg en respect behandeld, en onze partyservice kan helpen bij het verzorgen van de catering, zodat u zich kunt richten op het delen van herinneringen.

Familiedagen en zomersluitingen krijgen een speciaal tintje dankzij onze culinaire lekkernijen, en we zorgen ervoor dat uw geliefden kunnen genieten van heerlijke maaltijden en traktaties.

Ter afsluiting, ongeacht de gelegenheid, de locatie of het tijdstip in Den Haag, is onze partyservice er om van elk moment een smaakvol avontuur te maken. Geniet van de smaken van de stad en de hartverwarmende momenten van samenzijn, terwijl wij de culinaire magie verzorgen. Den Haag, waar elke gelegenheid een smaakvol avontuur betekent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.