Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Den Haag

BBQ bestellen Den Haag

Lunch bestellen Den Haag

Brunch bestellen Den Haag

Stamppot bestellen Den Haag

Gourmetten bestellen Den Haag

Hapjes bestellen Den Haag

High Tea bestellen Den Haag

Tapas bestellen Den Haag

Italiaans bestellen Den Haag

Grieks bestellen Den Haag

Desserts bestellen Den Haag

Walking dinner Den Haag

Food truck Den Haag

Snackwagen Den Haag

Borrel bestellen Den Haag

Live Cooking Den Haag

In Den Haag, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze menu’s zullen de smaakpapillen in extase brengen.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen in vervoering zullen brengen.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Den Haag, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.