Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Den Haag

BBQ bestellen Den Haag

Lunch bestellen Den Haag

Brunch bestellen Den Haag

Stamppot bestellen Den Haag

Gourmetten bestellen Den Haag

Hapjes bestellen Den Haag

High Tea bestellen Den Haag

Tapas bestellen Den Haag

Italiaans bestellen Den Haag

Grieks bestellen Den Haag

Desserts bestellen Den Haag

Walking dinner Den Haag

Food truck Den Haag

Snackwagen Den Haag

Borrel bestellen Den Haag

Live Cooking Den Haag

In Den Haag, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een knallend feest organiseert op het werk of gewoon thuis wilt genieten, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Lanceer uw smaakvolle ontdekkingsreis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of kies voor de onweerstaanbare geuren van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen zullen laten dansen.

Onze Lunches zijn als een warme omhelzing op een drukke dag, terwijl onze brunches een feestelijke verwennerij zijn die de ochtend opvrolijken met lekkernijen, variërend van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Op zoek naar een dosis comfortfood?

Onze Stamppotten brengen de Nederlandse traditie tot leven, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok vrij kan laten.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met een variatie aan thee, heerlijke gebakjes en smakelijke sandwiches die de zintuigen prikkelen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met diverse keuzes, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van heerlijke Desserts tot opwindende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Al met al, in Den Haag is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de rijke smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.