Borrel bestellen Den Haag

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Den Haag

Wilt u tijdens uw borrel in Den Haag alles op eigen houtje doen? Dat betekent dat u de inkopen moet verzorgen en zelf de hapjes bereiden, bijvoorbeeld. Maar dat kan behoorlijk overweldigend zijn, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Hoe dan? Via onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars beschikbaar zijn. Elke cateringexpert heeft zijn eigen specialiteiten. We bieden ook borrel catering aan. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. Dit alles kan op een locatie naar uw keuze. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Vanzelfsprekend, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Den Haag

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Onze cateringpartner staat klaar om deze hapjes voor u te verzorgen. U kunt op onze website het assortiment aan hapjes bekijken en daaruit een selectie maken. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. Een optie is om een food truck in Den Haag te huren. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer tijdens uw borrel. In de food truck vindt u een volledig ingerichte horecakeuken waarin heerlijke gerechten worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Pizza’s en hamburgers behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Een andere optie is om een BBQ in Den Haag te organiseren. De catering in Den Haag biedt een breed scala aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Den Haag nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Den Haag bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Den Haag een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Den Haag. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Den Haag is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Den Haag leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

We hebben niet alleen borrelcatering op onze website. Bij feesten en partijen wordt de kwaliteit van het eten altijd hoog gewaardeerd. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Het bestellen van een buffet in Den Haag is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Indien u de voorkeur geeft aan een opstelling waarbij gasten de hele avond aan tafel kunnen genieten van kleine gerechten, dan is gourmetten in Den Haag een passende keuze|dan is gourmetten in Den Haag een geschikte optie|dan past gourmetten in Den Haag goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Den Haag een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. Ook voor de lunch in Den Haag kunt u op de catering vertrouwen. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Als u op zoek bent naar een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel bij u thuis als op een locatie naar keuze. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Den Haag aanbieden. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Dit is een moderne trend die steeds meer aan populariteit wint. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bovendien voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. We hechten grote waarde aan hygiëne en garanderen de kwaliteit van de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U kunt ervoor kiezen om deze direct te bestellen of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling en uw voorkeuren te inventariseren. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.