Borrel bestellen Den Haag

Als topspecialist in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een gezellige borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Den Haag

Wilt u tijdens uw borrel in Den Haag alles zelf voorbereiden? Dat betekent dat u inkopen moet doen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet laten verzorgen? Op welke manier? Met behulp van onze website, waar diverse cateraars beschikbaar zijn. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. We bieden ook borrel catering aan. U heeft de volledige vrijheid om de borrel naar uw wensen in te richten. Dit varieert van een simpele borrel tot een volledig verzorgde borrel. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Uiteraard, kunnen we de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Den Haag

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. De cateraar kan deze hapjes voor u regelen. Op onze website kunt u het diverse assortiment aan hapjes ontdekken en een keuze maken. Indien u graag een offerte wilt voordat u een bestelling plaatst, dan staat het u vrij om een offerteaanvraag in te dienen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Den Haag te reserveren. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer tijdens uw borrel. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. Deze gerechten kunnen afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een food truck met Aziatische specialiteiten, of een food truck met Caribische gerechten. U kunt ook kiezen voor pizza’s of hamburgers.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Den Haag. In Den Haag biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Den Haag nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Den Haag bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Den Haag een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Den Haag. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Den Haag is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Den Haag leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. Feesten en partijen worden altijd beoordeeld op de kwaliteit van het geserveerde eten. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Voor elk type evenement is het bestellen van een buffet in Den Haag een slimme keuze.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Den Haag een passende keuze|dan is gourmetten in Den Haag een geschikte optie|dan past gourmetten in Den Haag goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Den Haag een uitstekende keuze}. Er is een divers aanbod van gourmetschotels beschikbaar. Ook voor de lunch in Den Haag kunt u op de catering vertrouwen. Wellicht wilt u een gezellige lunch regelen voor familie en vrienden. Raadpleeg onze website voor een overzicht van de mogelijkheden.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Een High Tea is de perfecte gelegenheid om van verschillende zoete en hartige lekkernijen te genieten. Dit kan zowel bij u thuis als op een locatie naar keuze. Voor de liefhebbers van zoetigheid: de cateraar kan ook desserts in Den Haag bezorgen. Wat dacht u van het organiseren van een dessertfeest? Dit is een groeiende trend. In plaats van de standaard hartige hapjes, zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, wij bereiden al onze gerechten met liefde en aandacht. Daarnaast worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. Wij nemen hygiëne serieus en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze voor de gewenste catering via onze website. U kunt ervoor opteren om deze meteen te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party worden de gerechten geleverd op de door u aangewezen locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.