Live Cooking Den Haag


Bij het organiseren van een feest is een van de cruciale dingen om te regelen de catering. Een feest kan pas een geslaagd feest zijn als de maaltijden in de smaak vallen bij de gasten en met een goed gevoel naar huis gaan. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen waar het de catering betreft. Een daarvan is live cooking in Den Haag. Wat live cooking inhoudt en waarom dit zo’n leuke optie is.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat is live cooking Den Haag?


U bent wellicht op de hoogte van de traditionele buffetten: het eten is al voorbereid en wordt door de gastheer of -vrouw aangeboden op een gepland moment op het feest. Bij live cooking gaat dat net even anders. Een professionele kok komt naar de locatie met een compleet ingerichte keuken en het eten wordt bereid voor de ogen van de gasten.

 

Waarom is live cooking zo leuk?

De aantrekkelijkheid van live cooking Den Haag is dat u op deze manier bij uw festiviteit over een “eetgelegenheid” beschikt waar u dat wenst. Hebt u iets te vieren, maar wilt u dat op een locatie doen die u uitkiest (in uw eigen tuin bijvoorbeeld), in plaats van met zijn allen naar een restaurant te gaan, dan is live cooking perfect. Zo kan er bijvoorbeeld eveneens een kerstdiner bereid worden voor het personeel van een bedrijf, maar dan “in house”. Een ander voorbeeld is om een gezellige en sportieve teambuildingdag van het bedrijf te eindigen met een lekker diner op locatie. Er zijn talloze opties beschikbaar.

Een bijkomend interessant aspect van live cooking voor degenen die in het bereiden van eten geïnteresseerd zijn: in een restaurant bevindt de professionele kok zich altijd in de keuken. Terwijl u heerlijk aan het eten bent, vraagt u zich misschien af: “hoe is dat klaargemaakt?” Welke kruiden zijn er gebruikt? Wat geeft mijn vlees of vis die bijzondere smaak?” Bij live cooking kunt u letterlijk in de keuken kijken.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Het menu bij live cooking Den Haag


Bij het opteren voor live cooking moet u er rekening mee houden dat u niet, zoals in een restaurant, de keuze heeft uit een uitgebreide menukaart. De cateraar kan immers niet alles meenemen. Wanneer u deze vorm van catering wenst in te huren, dan zal vooraf met u een menu worden afgesproken. Aangezien uw gasten niet allen dezelfde dingen lekker vinden, zijn er uiteraard verschillende opties. U kunt met de catering in Den Haag bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit kan variëren van een eenvoudige maaltijd met enkele opties tot een uitgebreid meergangenmenu.

 

Food truck Den Haag

Nog een cateringmogelijkheid waarbij het eten wordt bereid op het moment dat uw gast dat wil, is de food truck. Deze goed uitgeruste keuken op wielen kan op de door u gewenste locatie gerechten klaarmaken. Meer informatie hierover kunt u op andere delen van deze website.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Desserts Den Haag


Na een smakelijke maaltijd voor uw gasten, is er vast nog ruimte voor een dessert. Wist u dat suiker na het eten het overvolle gevoel wegneemt? Het zendt namelijk een signaal naar de hersenen dat maakt dat de maagwand uitzet. Via onze website is het mogelijk om desserts te bestellen, een welkome afsluiting van een lekkere maaltijd.

 

Wat is er nog meer mogelijk bij de catering in Den Haag?

On-site koken is een geweldige manier om uw feest een speciale sfeer te geven. Er zijn nog meer keuzes waarbij de catering in Den Haag uw feest tot iets speciaals kan maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het zeer gewaardeerde buffet in Den Haag. Dit biedt een verscheidenheid aan gerechten, waardoor er voor elke gast een gerecht is dat hun smaakpapillen zal verwennen. Of misschien overweegt u een ontspannen grillfeest in Den Haag? Als u gasten heeft die het genieten van het bereiden van lekkere hapjes, dan is gourmetten in Den Haag een uitstekende keuze.

Wanneer u een borrel in Den Haag organiseert, kan de catering u ondersteunen om er een geslaagd evenement van te maken, en eventueel kunt u deze verrijken met smakelijke hapjes die u gemakkelijk bij de catering in Den Haag kunt bestellen.
Bovendien biedt de catering de mogelijkheid om lunches voor u te verzorgen. Denk aan een gezellige lunch met vrienden, familie of collega’s. Daarnaast behoort ook een werklunch op uw bedrijf tot de beschikbare mogelijkheden.
Last but not least, hebt u ooit een High Tea ervaren? Zo niet, het is momenteel helemaal trendy, en deze ervaring is zeer de moeite waard. Tijdens een High Tea kunt u in de middag genieten van een verrukkelijke thee met zowel zoete als hartige versnaperingen. Dit is een gezellige activiteit om te delen met vrienden of familie, bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren.

 

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, met betrekking tot de producten van onze samenwerkende cateraars. Naast de zorgvuldige bereiding van alle gerechten, wordt alles vakkundig en volgens de strengste voorschriften voor voedselbereiding verzorgd.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.